Новини

Проведени успешни полеви тестове на COMMS II софтуер и приложения

В състава на Българската армия съществуват няколко комуникационни възела, които използват радиостанции (CNR), за гласова комуникация и предаване на данни от различни производители. Така например, Harris CNR поддържат IP data комуникации, докато Thales 9210 CNR притежава единствено RS232 serial interface през който се поддържа  асинхронен трансфер на данни.

преглед


 

Участие на ELTA-R в научен семинар на Министерство на отбраната

От 21 до 23 ноември 2012 година в хотел „Олимп“ к.к. Боровец се проведе научен семинар на тема: „Повишаване на ефективността на научните изследвания чрез подобряване на взаимодействието с гражданските научни организации и отбранителна индустрия“.

преглед


 

Българската армия вече разполага със своята първа батальонна група от състава на 61-ва механизирана бригада, оборудвана с ПИКИС

На полевия учебен полигон „Ново село“ завърши заключителният етап на процеса по подготовка и оценка на първи механизиран батальон от състава на 61-ва механизирана бригада и сертифициране на първата батальонна бойна група под формата на съвместното българо-американско учение „Съюзна сила 2012“ на тема: “Батальонната бойна група при провеждане на широк спектър от операции по установяване на сигурност в съвместна зона за отговорност”.

преглед 
 
 

Контакт

Централен офис в град София
Тел.: +359 2 8122 900
Тел.: +359 2 8122 909
Факс: +359 2 8211 380

office@elta.bg

Онлайн контактTop